אישור לקבלת מידע פירסומי

אישור לקבלת ניוזלטר

ניהול רכש ולוגיסטיקה בכיר

ההתפתחות המהירה בעולם הלוגיסטי המודרני, יוצרת אתגרים משמעותיים לפירמות הגלובליות, כמו ניהול יעיל ואיכותי המשולב בפתרונות עסקיים וטכנולוגיים מתקדמים, תוך שימוש בטכנולוגיות מתקדמות המאפשרות תכנון, בקרה, ניהול תהליכי ייצור ומלאי, אחסנה ואספקה מיטביים ברמה המקומית והגלובלית. המהפכה התעשייתית הרביעית כוללת פתרונות בתחומי האינטרנט - פתרונות חומרה הכוללים מסופונים ופתרונות תקשורת אלחוטית וזיהוי באמצעות מע' RFID, לרבות בסיס נתונים  גדול (Big Data) ובינה מלאכותית (Artificial Intelligence) .
כל אלה יסייעו בפיתוח מערכות יצור ותפעול ומערכות מסחר אלקטרוני ושירות עצמי (Self Service) במטרה להפוך את המכונות ואת תהליכי הייצור ושרשראות האספקה ליעילים וחכמים יותר.

העולם הלוגיסטי ימשיך להתנהל בראייה עסקית וטכנולוגית ויפעל לפיתוח טכנולוגיות חדשניות שיחליפו פתרונות מסורתיים בד בבד עם פיתוח פתרונות המתבססים על שיפור ברמת השירות והגדלת הערך הכלכלי והאיכותי ללקוחות.

במסגרת התוכנית ללימודי רכש ולוגיסטיקה בכיר בביראד לימודי תעודה מתקדמים, נשים דגש על יישום הפתרונות הלוגיסטיים המסורתיים והמודרניים הכוללים מע' לניהול מחסנים וחיזוי מלאי (ERP ו- WMS), תכנון והפעלת מחסנים ומרלו"ג,  ניהול תהליכי הפצה ולוגיסטיקה הפוכה – Reverse Logistics, ניהול אבטחת איכות, מיקור חוץ לוגיסטי ושרשראות אספקה, לרבות  ניהול הרכש האסטרטגי והטקטי בפירמות מקומיות ובינלאומיות בדגש על ניתוחים כלכליים, ניהול ספקים ומוצרים, ניתוח סיכונים, ניהול מכרזים, בקרה וניהול תקציב, תכניות עסקיות, דו"חות כספיים וניהול סדנא לניהול משאי ומתנים. תוכנית הלימודים כוללת סיור מקצועי במרכז לוגיסטי והגשת פרויקט גמר בסיומה.

הכשרת הלומדים בתוכנית למלא תפקיד ניהולי בכיר במערכות לוגיסטיות, תוך העמקה במתודולוגיות וכלים רב-תחומיים לניהול הרכש והלוגיסטיקה וטיפוח ויצירת תפישת רכש מקיפה ומתקדמת.

מנהלי רכש, מנהלי מחסן, מנהלי הפצה, מנהלים לוגיסטיים, אנשי תפ"י, אנשי תפעול, עתודה ניהולית לניהול לוגיסטי ומנהלים בעלי רקע מוכח המעוניינים לעשות הסבה מקצועית.

נדרש ניסיון קודם בתחומי הרכש והלוגיסטיקה, או לחלופין, ראיון אישי עם מנהל התוכנית.

תכני התוכנית יועברו באמצעות הרצאות, דיונים וסדנאות ומשתתפיה יקבלו חומר מקצועי מקיף.

אורכה של התוכנית 172 שעות אקדמיות, מתוכן 20 שעות פרויקט גמר.

תעודה של ביראד לימודי תעודה מתקדמים תינתן לעומדים בכל דרישות התוכנית, הכוללות נוכחות של 80% לפחות משעות התוכנית והגשת פרויקט גמר.

תוכניות נוספות

רכשו ידע בתהליכי הסחר הבינלאומי והכר כלים מעשיים להתמודדות עם תחום מתחדש, דינמי ומבוקש מאוד.
כלים וידע לראייה מערכתית של תחומי הניהול, השיווק, המכירות, הפיננסים והמשפטים של מנהל העסק, תוך המתמקצעות נרחבת וידע עדכני.
קבלו כלים רב תחומיים המאפשרים עיסוק במקצוע ניהול הרכש והלוגיסטיקה, אשר הפך מבוקש מאוד בשנים האחרונות.

ודאי יעניין אתכם לקרוא...

הנדסת תהליכים במרכז לוגיסטי - מפתח קריטי להצלחה

מאת: יצחקוב אלי
כיצד יישום הנדסת התהליכים במרכז לוגיסטי, מאפשר לעצב את הפתרונות המיטביים והכרחי לביצוע אפקטיבי של הפעילות ושל יעילותה? קרא עוד.

הערכת ספקים ומדידת ביצועיהם

מאת: יצחקוב אלי
מחקרים הוכיחו, שארגונים אשר הנהיגו תהליך של הערכת ספקים, הגיעו לתוצאות טובות יותר והשיגו חיסכון משמעותי יותר. כך עושים זאת נכון.

האתגר בניהול מחסן ציוד רפואי

מאת: יצחקוב אלי
קרא על סקירת הדרישות המחמירות לניהול נכון של מחסן ציוד רפואי, באופן התורם להצלת חיים ולשיפור איכותם.
מנהל התוכנית
יקר יוסי
בעל B.Sc בהנדסת תעשייה וניהול מאוניברסיטת בן-גוריון ו-MBA במנהל עסקים מאוניברסיטת New Haven בארה"ב. בעבר ניהל פרויקטי רכש ולוגיסטיקה בהיקף של מאות מיליוני דולרים בשנה וכיום עוסק בייעוץ לחברות ממשלתיות ופרטיות בתחומי הרכש, לוגיסטיקה ושרשרת האספקה.

לפרטים נוספים ולהרשמה

חייגו 3620*