אישור לקבלת מידע פירסומי

אישור לקבלת ניוזלטר

התמחות בהפרעת קשב וריכוז למאמנים

הפרעת קשב וריכוז היא הפרעה נוירו-התפתחותית המשפיעה על ילדים ובוגרים. להפרעה זו השלכות ישירות על תפקודים בתחומי החיים השונים כמו יכולות התארגנות, למידה, ניהול כעסים וקשרים חברתיים.

התמחות בהפרעת קשב וריכוז למאמנים בביראד, תספק הבנה, כלים וידע של מנגנונים הקשורים להפרעה וישומם בגישה אימונית ייחודית המותאמת לסיוע לבעלי הפרעת קשב וריכוז.

ההתמחות מקנה למשתתפיה ידע תיאורטי וכלים פרקטיים ייחודיים שיתמכו ביכולתם לאמן ילדים ובוגרים עם הפרעות קשב וריכוז.

מאמנים המעוניינים לעבוד עם ילדים ומבוגרים הלוקים בהפרעות קשב וריכוז.

בוגרי לימודי אימון (150 שעות ומעלה) בהצגת תעודה או קו"ח

חץרקע תיאורטי להבנת המנגנונים הפיזיולוגיים השונים הגורמים לקושי, כפי שבא לידי ביטוי בהתנהגויות השונות (חוסר קשב, היפראקטיביות, כעסים, זיכרון עבודה לטווח קצר ועוד)   חץכלים לביסוס יכולת התקשורת הבין אישית, שפת גוף ותבנית פתיחה וסגירה של האימון, המהווים נדבך משמעותי ביכולת המאמן לבצע תהליך היכרות מעמיק   חץכלים יישומיים להתמודדות עם מטרות אימוניות המאפיינות הפרעת קשב וריכוז: מחשבות שליליות אוטומטיות, כעסים, דחיינות, ניהול זמן, ארגון והתארגנות  ולמידה   חץאימון ילדים בעלי הפרעת קש"ר –  מתודולוגיות אימוניות לעבודה עם ילדים בכלל ועם ילדים בעלי הפרעת קשב וריכוז בפרט

אורכה של התוכנית 60 שעות אקדמאיות.
נוסף עליהן כ- 20 שעות פרויקט הכולל פרקטיקום של 2 מתאמנים חיצוניים בהתאם לתהליך האימון שנלמד בתוכנית (כולל הגשת סיכום האימונים).

הלימודים יתבצעו באמצעות הרצאות פרונטליות, הדגמת אימון מול הכיתה, תרגול ויישום הכלים והכישורים הנלמדים, בקבוצות קטנות, שיתוף ועיבוד קבוצתי, עבודה מעשית עם מתאמנים והגשת דוחות אימון ופרויקט אישי.

תעודה של ביראד לימודי תעודה מתקדמים תינתן לעומדים בכל דרישות התוכנית, הכוללות נוכחות של 90% לפחות משעות הלימוד והגשת פרויקט גמר וסיכום האימונים.

תוכניות נוספות

מוכרת ע"י לשכת המאמנים הישראלית וייחודית מסוגה בארץ, בסופה ניתנת תעודת הסמכה למסיימי התוכנית המלאה.
פתחו "נוכחות אימונית" ברמת מיומנות גבוהה המתאימה למאסטר ב-Coaching.

ודאי יעניין אתכם לקרוא...

יצירת שינוי התנהגותי - סרטון טיפ מקצועי

מאת: גוטסדינר הארי
יצירת שינוי התנהגותי הוא תהליך מורכב ולא פשוט. הארי גוטסדינר, מנהל התוכנית ללימודי הנחיית קבוצות מצויינות אישית ופיתוח מנהיגות, מסביר בסרטון טיפ מקצועי כיצד בכל זאת ניתן לעשות זאת.

הפכו את השלילי לחיובי בעזרת NLP

מאת: זיו עינת
אל תיכנעו לרגש השלילי. בכתבה הבאה נפרט מספר טריקים מעולם ה-NLP שיסייעו לכם לראות את החיובי ולחזק את תחושת הנוחות שלכם.

Three conditions for fertile work at a coaching process

מאת: ד"ר קריסטל זוניו
Learn about the optimal conditions for a coaching process to provide the potential to facilitate a prosper development and satisfying results.
מנהל התוכנית
ד"ר קריסטל זוניו
בעל דוקטורט (Ed.D.) מאוניברסיטת קולומביה ארה״ב, בלמידה ומנהיגות ובעל שני תארי M.A בפסיכולוגיה, מאוניברסיטת בר אילן ומאוניברסיטת קולומביה. מאמן בכיר, סופרווייזר מוסמך ע"י לשכת המאמנים וחבר בארגון ה-Coaching הבינלאומי (IAC).
תאריכי פתיחה
24/03/2021 - ערב