הסכמה לקבלת מידע מביראד לימודי תעודה מתקדמים

גרטנר מור יוסף איריס

ד"ר גרטנר מור יוסף איריס

מנהלת תוכנית

בביראד מנהלת ד"ר גרטנר מור יוסף את התוכנית לשיווק, דיגיטל ומכירות בעידן של תחרות.

את תואר ה- PhD שלה סיימה ד"ר גרטנר ב- Pecs University בהונגריה ואת התארים BSc בביולוגיה מולקולרית ו-MBA במנהל עסקים סיימה באוניברסיטת תל-אביב. בשנים האחרונות ד"ר גרטנר מרצה, מנחה ומובילה קורסי שיווק, יזמות ושירות בארגונים פרטיים, ציבוריים וממשלתיים ועוסקת בליווי וכתיבת מתודות הדרכה וייעוץ שיווקי לנשים בעלות עסקים, במסגרת הרשות לעסקים קטנים.

תוכניות לימוד עם מרצה זה

שיווק, דיגיטל ומכירות בעידן של תחרות
זהו את קהל היעד שלכם ואת היתרון היחסי של מוצריכם ולמדו לשווק נכון ולהתבלט על פני אחרים, בעידן של תחרות.
מכירות וניהול המכירות
קבעו אסטרטגיות מכירה, למדו כיצד למכור בפועל ובאיזה אופן להתנהל מול הלקוחות שלכם, בקורס מרתק ויישומי ללימודי אמנות המכירה.
פרסום ודיגיטל
קורס פרקטי ובו מכלול אמצעים עיונים ומעשיים לפיתוח העסק והמוצר ושימוש בערוצים מקוונים מודרניים למיקסום קהל הלקוחות.
שיווק ואסטרטגיה שיווקית
קבלו כלים לקביעת אסטרטגיה שיווקית, לזיהוי קהל היעד ולאפיון התנהגות הקניה שלו, לניתוח המתחרים ולזיהוי יתרון יחסי משמעותי על פי תפיסת הלקוח שלכם.
ניהול העסק ושיווקו
זוהי תוכנית ייחודית המיועדת לאלה המעוניינים להפוך חלום למציאות על ידי שיווק עצמי ועסקי בתנאי תחרות קשים במטרה לנהל עסק ריווחי ומצליח.
מנהל עסקים בשוק תחרותי - מקוון
כלים וידע לראייה מערכתית של תחומי הניהול, השיווק, המכירות, הפיננסים והמשפטים של מנהל העסק, תוך המתמקצעות נרחבת וידע עדכני.
מתעניינים בתוכניות הלימוד שלנו?

הסכמה לקבלת מידע מביראד לימודי תעודה מתקדמים